Τεχνολογία

Δοκιμάσαμε την σειρά realme 12 Pro Series 5G και εντυπωσιαστήκαμε από την camera και τις επιδόσεις αυτών των μοντέλων

Η realme είναι ένα τεχνολογικό brand smartphone παγκοσμίως που στόχο έχει να παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η realme ως εταιρεία είναι στοχοπροσηλωμένη στην καινοτομία, για αυτό και λάνσαρε την σειρά 12 Pro 5G με τον πιο ισχυρό περισκοπικό φακό στην κατηγορία της και έτσι δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να τραβήξουν εικόνες από την καθημερινότητά τους και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών να δείχνει σαν να βγήκε κατευθείαν από Χολιγουντιανό studio.

Eνώ το design του κινητού υπογράφει η realme Design Studios με τον διάσημο Γάλλο κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo, γνωστό για την εργασία του με εμβληματικές ελβετικές μάρκες όπως οι Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quentin.

Σε ένα κόσμο που το κινητό είναι η δεύτερη φύση μας, όλοι θέλουμε να έχουμε τις κατάλληλες συσκευές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μας!

Πάμε να δούμε γιατί τα συγκεκριμένα κινητά μας εντυπωσίασαν θετικά:

realme 12 Pro και 12 Pro+

Και τα δύο realme 12 Pro και realme12 Pro+ αποτελούν δυο πολύ καλές επιλογές εάν ψάχνεις ένα κινητό με υψηλές προδιαγραφές και value for money.

Επεξεργαστής και Απόδοση:

realme 12 Pro: Εφοδιασμένο με τον Snapdragon 6 Gen 1, προσφέρει ικανή απόδοση για καθημερινές εργασίες, περιήγηση στα social media.

realme 12 Pro+: Ο Snapdragon 7s Gen 2 προσφέρει μια ανεπανάληπτη αίσθηση ταχύτητας των εφαρμογών και αυτό μεταφράζεται ως την ιδανική επιλογή εάν είσαι gamer αλλά ταυτόχρονα θες να είσαι συνδεδεμένος στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά να κοιτάς και τα mailτης δουλειάς σου!

Camera

realme 12 Pro: Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα και τραβάει φωτογραφίες καλής ποιότητας σε συνθήκες καλού φωτισμού, αλλά έχει και καλή απόδοση σε σκοτεινό φωτισμό.

realme 12 Pro+: Έχει camera περισκοπίου με οπτικό zoom 3x. Αυτό επιτρέπει τη λήψη ευκρινών κοντινών λήψεων χωρίς να χάνεται η λεπτομέρεια. Tο 12 Pro+ προσφέρει ένα πιο ευέλικτο σύστημα κάμερας για διάφορα σενάρια φωτογραφίας. Συγκεκριμένα η τεχνολογία οπτικού ζουμ εντός αισθητήρα του συστήματος διασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας παραμένει άψογη, παρέχοντας ευκρίνεια που ξεπερνά κατά πολύ αυτή του τυπικού ψηφιακού ζουμ. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το τέλειο εστιακό μήκος για κάθε σκηνή, εξασφαλίζοντας ακριβείς και ζωντανές λήψεις σε διάφορες αποστάσεις, το αγαπημένο σου τοπίο μπορεί να φαίνεται σαν καρτ ποσταλ

Οθόνη και φόρτιση

realme 12 Pro: Το realme 12 Pro έρχεται με μία 6.7 ιντσών AMOLED οθόνη που προσφέρει 120Hz στον ρυθμό ανανέωσης και 100% DCI-P3 color gamut. Αυτό τρέχει με τον Snapdragon 6 Gen 1 κάτι που σημαίνει 2.2Ghz στο CPU και τον Adreno 710 για τα γραφικά.Mπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές, σε καθαρή εικόνα και ταυτόχρονα αυτή η συσκευή σου δίνει μία μπαταρία στα 5.000mAh και υποστηρίζει 67W SuperVOOC φόρτιση. Δηλαδή μπορεί φορτίσει στο 50% μέσα σε 19 λεπτά, ενώ από 0 σε 100% σε 48 λεπτά, άρα δεν χάνεις ποτέ την αγαπημένη σου σειρά.

realme 12 Pro+ : ο Realme 12 Pro+ διαθέτει μια καμπύλη οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με κεντρικό punch-hole, ανάλυση FHD+, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μέγιστη φωτεινότητα 950 nits. Αυτά τα χαρακτηριστικά οθόνης είναι ίδια με αυτά του προκατόχου του, και εκτός από τη μέγιστη φωτεινότητα, όλα τα άλλα είναι εφάμιλλα με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία τιμής. Παρά τη σχετικά χαμηλή μέγιστη φωτεινότητα, το περιεχόμενο φαίνεται ευχάριστο στο μάτι τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στα ζωηρά χρώματα και τις εντυπωσιακές γωνίες θέασης που προσφέρει το smartphone. Η οθόνη έχει βελτιστοποιηθεί με Pro-XDR για να βελτιώσει την ορατότητά της και να αναδείξει λεπτομέρειες σε φωτογραφίες HDR σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Το Realme 12 Pro+ χρησιμοποιεί επίσης PWM dimming 2.160Hz για να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα και φυσικά έχει την κατάλληλη πιστοποίηση για να προστατεύει τα μάτια μας. Επιπλέον το συγκεκριμένο smartphone υποστηρίζει HDR10, ωστόσο, μπορεί να κάνει streaming περιεχομένου μόνο σε ανάλυση FHD από πλατφόρμες streaming όπως το Netflix και το YouTube. Παρ’ όλα αυτά, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με διπλά ηχεία υψηλής ανάλυσης που έχουν ρυθμιστεί με Dolby Atmos, για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης και θέασης.Ενώ η μπαταρία και σε αυτή την συσκευή αποτελεί δυνατό αττού αφού εξασφαλίζει γρήγορη φόρτιση και μακροχρόνια χρήση.

Τέλος και τα δυο κινητά διαθέτουν 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας άφθονο χώρο για εφαρμογές, παιχνίδια και αρκετές ώρες στο social media. Eνώ και τα δύο διαθέτουν επίσης επιλογές επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου για περαιτέρω επέκταση και σίγουρα έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!Συγκεκριμένα η τιμή του realme 12 Pro+ 5G/ 515GB θα ξεκινάει από 569ευρώ και το 12 Pro /256 GB, ξεκινάει στα 469 ευρώ.

To άρθρο Δοκιμάσαμε την σειρά realme 12 Pro Series 5G και εντυπωσιαστήκαμε από την camera και τις επιδόσεις αυτών των μοντέλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button