Επιστήμη

Δελεαστική πρόταση από τη Citroen για το C3 Aircross SUV

Το Citroën C3 Aircross αποτελεί την ιδανική πρόταση που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Πλήρως εξοπλισμένο, μεταξύ άλλων διαθέτει στο στάνταρτ εξοπλισμό του, αυτόματο κλιματισμό, μεγάλους τροχούς 16’’, προβολείς τεχνολογίας Citroën LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής  9΄΄ με Connected 3D Navigation,  λειτουργία Mirror Screen μέσω Android AutoTM  και Apple Car PlayTM, καθώς και  μπάρες οροφής, ενώ διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών 410 θα λίτρων και ώς ένα αυθεντικό SUV μεγάλη απόσταση από το έδαφος 178mm.

Έχοντας εδραιώσει την παρουσία του ως ένα από τα πιο άνετα  SUV στην κατηγορία του, η ελληνική εταιρία κάνει μια δελεαστική προσφορά για τη συγκεκριμένη έκδοση. Η τιμή προσφοράς είναι 19.900 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό. Διατηρώντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ δυναμικής απόδοσης και προσαρμοστικότητας, το Citroën C3 Aircross είναι το απόλυτο Compact SUV μικρομεσαίας κατηγορίας το οποίο ξεχωρίζει στον τομέα της άνεσης χάρη στην ειδική ρύθμιση της ανάρτησης που προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

Αναφορικά με την ασφάλεια, το C3 Aircross διαθέτει, από την έκδοση FEEL PACK, μια σειρά από τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αβίαστη και ασφαλή οδήγηση, όπως τα συστήματα Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation.

Το C3 Aircross SUV προσφέρεται με ισχυρούς και άκρως οικονομικούς κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου,  με τον τελευταίο να  επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους.

H συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Citroën C3 Aircross με την τιμή των 19.900 ευρώ ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου.  Για όλα τα μοντέλα της Citroën ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button