Ομορφιά

Μαρία Σολωμού: «Με τον Mente Fuerte κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά της, τα προσωπικά της και τα ευτράπελα που έχει βιώσει στην δουλειά, αλλά και για την σχέση της με τον Mente Fuerte.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί είπε: «Έχω τηλεοπτική πρόταση για late night, θα δω όμως δεν ξέρω. Θεωρώ ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν είναι πολύ comme il faut. Όλη αυτή η ιστορία με το politically correct φτάνει στο άκρο και φοβάσαι τι θα πεις, γιατί μετά θα σε πιάσουνε στο στόμα τους και θα σε τσακίσουν».

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Από τότε που έχω Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ, ούτε στα καλά ούτε στα αρνητικά. Με έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, άλλα δεν απάντησα. Άνθρωπος σε μαγαζί με έχει κοιτάξει τον έχω κοιτάξει, δεν μιλήσαμε ποτέ και την επομένη μέρα βρήκα μήνυμα. Ε όχι, δεν θα απαντήσω! Δηλαδή τι είσαι; Κότα;».

Για τα περίεργα που της έχουν συμβεί, αλλά και για τις σχέσεις της αποκάλυψε: «Σε καμία δυο κωμωδίες που γίνονται έκτροπα, έχω κατουρηθεί απ’ τα γέλια πάνω στη σκηνή. Τι να κάνω; Συνέχισα! Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος, που υπήρχε γάμος, άλλα δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό. Όταν προκύπτει τρίτο πρόσωπο υπάρχει λόγος. Ο δικός μου δεν είναι πότε το “θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου” γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο. Ο δικός μου είναι ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και όταν έρχεται αυτό το συναίσθημα δεν θέλησα ποτέ κανέναν να διαλύσω».

Κλείνοντας, η Μαρία Σολωμου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Mente Fuerte λέγοντας: «Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του.

Αυτό με το «τοξική σχέση» το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button