Τεχνολογία

Η realme βρέθηκε στο τοπ 5 της ελληνικής αγοράς για το 4ο τετράμηνο του 2020

Η realme, η διεθνής μάρκα smartphone, κατατάσσεται στην 5η θέση στις μάρκες smartphone της Ελλάδας για το 4ο τρίμηνο του 2020 όσον αφορά τις αποστολές πώλησης προϊόντων. Είναι το πρώτο τρίμηνο της realme που εισήλθε στις πέντε πρώτες θέσεις στην Ελλάδα και την Τσεχία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Canalys.

Η realme βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο, αξιοποιώντας καινοτόμες μεθόδους σε όλα τα στάδια παραγωγής της και προσεγγίζοντας με επιτυχία τους καταναλωτές ώστε να αυξήσει γρήγορα το μερίδιο αγοράς της. Σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον όπου σχεδόν όλοι οι ηγέτες του κλάδου υπέστησαν σημαντικές απώλειες, η realme ήταν μία από τις δύο μεγάλες μάρκες smartphone που πέτυχαν ανάπτυξη για όλο το 2020. Η νεοσύστατη εταιρεία ξεκίνησε τη χρονιά με πωλήσεις σε μόλις 35 αγορές και έκλεισε με περίπου 100% ανάπτυξη, με συνολικά 61 ενεργές αγορές μέχρι το τέλος του 2020. η realme επέκτεινε τη βάση χρηστών της κατά 250% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από 25 εκατομμύρια, σε περισσότερες από 50 εκατομμύρια εταιρείες. Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία δεδομένων Counterpoint, η realme κατάφερε να καταλάβει την 7η θέση, κατακτώντας έτσι τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μάρκας smartphone στον κόσμο για το 2020.

H realme εισήλθε επισήμως στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2020 και παρά την παγκόσμια πανδημία, κατάφερε να αναπτυχθεί εξαιρετικά γρήγορα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα προϊόντα realme έγιναν διαθέσιμα σε όλα σχεδόν τα κύρια σημεία διάθεσης Smartphone. Μέσα σε 9 μόλις μήνες, η εταιρεία εισήγαγε 13 νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων-κορωνίδων που διαθέτει, όπως το ​​realme X50 Pro 5G, το X3 SuperZoom, εξοπλισμένο με την 1η κάμερα Starry Mode στον κόσμο, αλλά και τις εξαιρετικά ισχυρής απόδοσης σειρές της, realme 6 και realme 7. Η Realme έχει ως στόχο να καταστήσει δημοφιλή και προσιτή την υψηλή τεχνολογία πάντοτε σε φιλικές τιμές για όλους, προσφέροντας καινοτομίες όπως είναι η φόρτιση 56W στο μοντέλο realme 7 Pro, με τιμή χαμηλότερη των 300 ευρώ. Ταυτόχρονα, η έγκαιρη διάθεση μοντέλων 5G στο ευρύ κοινό είναι επίσης στόχος-κλειδί, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι καταναλωτές πρόσβαση στο νέο δίκτυο. Για αυτό, η realme παρουσίασε το realme X50 5G, το πρώτο 5G Smartphone με τιμή κάτω από 300 ευρώ αλλά και το realme 7 5G, φέρνοντας έτσι τις δυνατότητες του δικτύου 5G σε όλους.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button