Οικονομία

Η JYSK Ελλάδας ανακοινώνει αποτελέσματα ρεκόρ – Galaksias Portal News


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 11:51

Πολλοί πελάτες στην Ελλάδα επέλεξαν να κάνουν τις αγορές τους στην Σκανδιναβική αλυσίδα καταστημάτων JYSK αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινή τους ζωή στο σπίτι αλλά και στη βεράντα και τον κήπο.

Συνέπεια αυτής της αύξησης των πελατών ήταν να επιτύχει η JYSK Ελλάδας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων οι οποίες έφτασαν τα

49.410.000 EUR. με EBIT 4.485.000 EUR. Αυτό αντιστοιχεί σε μια αύξηση 26,4% στο τζίρο σε σύγκριση με το προηγούμενο οικονομικό έτος ενώ το ΕΒΙΤ στην αντίστοιχη περίοδο ήταν ελάχιστα πάνω από το μηδέν.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας ανέφερε : «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη JYSK στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες για τους γνωστούς λόγους, αλλά παρόλα αυτά ήταν ταυτόχρονα και η πιο επιτυχημένη μας χρονιά από το 2015 που η JYSK ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα. Ειδικά σε κατηγορίες όπως έπιπλα σπιτιού και κήπου και στρώματα οι πωλήσεις αυξήθηκαν πολύ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Η JYSK διαθέτει ήδη 47 καταστήματα στην Ελλάδα με συνέπεια ένα κατάστημα JYSK να είναι πλέον κοντά στους περισσότερους Έλληνες. Αυτή η εγγύτητα με τους πελάτες της αλλά και η διεθνής εμπειρία που διαθέτει η JYSK από τη λειτουργία της σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο αποτελούν παράγοντες που βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του εξαιρετικού αποτελέσματος.

«Αυτό το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός της στρατηγικής μας να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να βελτιωνόμαστε διαρκώς μέσω ανακαινίσεων καταστημάτων και νέων υπηρεσιών αλλά και της δουλειάς των αφοσιωμένων υπαλλήλων και στελεχών μας στην Ελλάδα που είναι πίσω από κάθε επιτυχία» εξηγεί ο κύριος Szimeiszter.

Το τρέχων οικονομικό έτος που θα λήξει τον Αύγουστο του 2022 η JYSK έχει πλάνο να ανοίξει 8 ακόμα νέα καταστήματα αλλά και να ανακαινίσει 8 παλιά καταστήματα με στόχο να αναβαθμιστούν με βάση το νέο concept καταστημάτων που εφαρμόζει παγκοσμίως η JYSK.

«Επενδύουμε διαρκώς στην ανακαίνιση των καταστημάτων μας έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να βιώνουν μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία σε ένα σύγχρονο εμπορικό περιβάλλον» ανέφερε ο κύριος Szimeiszter.

Τα θετικά αποτελέσματα της JYSK στην Ελλάδα είναι μέρος ενός γενικότερου success story καθώς η JYSK, που διαθέτει περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο, ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ με ένα συνολικό τζίρο 4.4. δις EUR. με EBIT 610 εκατομμύρια EUR.

Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το 2015 και η JYSK διαθέτει σήμερα 47 καταστήματα και απασχολεί 387 υπαλλήλους στη χώρα μας.

Αποτελέσματα για το 2020/2021

  • Τζίρος: 49.410k EUR.
  • Αύξηση από το2019/2020: 26,4%
  • EBIT: 4.485k EUR.

Σχετικά με τη JYSK Ελλάδας

  • Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα το 2015.
  • Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2020/2021, η JYSK άνοιξε 9 νέα καταστήματα στην Ελλάδα.
  • Η JYSK διαθέτει σήμερα 47 καταστήματα και απασχολεί 387 υπαλλήλους στην Ελλάδα.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button