Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Χρηματικό πρόστιμο από την ΔΕΑΒ στην θύρα 13

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την ΔΕΑΒ με χρηματικό πρόστιμο, αναφορικά με το πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Λαμία.

Νέα τιμωρία επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από την ΔΕΑΒ, καθώς όπως έγινε γνωστό η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε στους «πράσινους» χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, για ένα πανό με περιεχόμενο που κρίθηκε απαγορευτικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το σκεπτικό της απόφασης

Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη Θύρα 13», στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super League 1.

Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Χρηματικό πρόστιμο από την ΔΕΑΒ στην θύρα 13 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button