Περιβάλλον

Ηλίας Ψινάκης για Super Κική: «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια” που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους…»

Ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο μετά τα όσα ξεστόμισε η γνωστή influencer Super Κική μέσα από το κανάλι της στο Youtube για τον μεγάλο Σταύρο Ξαρχάκο.

Τι είπε η Super Κική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας έχω πει που δούλευα σερβιτόρα και ήταν Πρωτοψάλτη με Ξαρχάκο. Πολύ αυστηρός ρε παιδί μου. Μου είχαν πει να μη σερβίρω την ώρα που βγαίνει ο Ξαρχάκος. Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Ακούστηκε αυτό το “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μαλ@κια που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια. Ξαρχάκο με μένα δεν τα βάζεις, έχεις ένα μπλοκ από μένα» ήταν τα λόγια της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button