Πολιτική

Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα και άφησαν απειλητικό μήνυμα για Κασσελάκη – «Δε φοβάμαι, δε σταματώ» η απάντησή του

Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, αργά το βράδυ της Τετάρτης (08.05.2024) και έγραψαν ένα απειλητικό μήνυμα για τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στο X (πρώην Twitter) για το περιστατικό, διαμήνυσε «δε φοβάμαι, δε σταματώ». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του «ανέβασε» και μία φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει γραφτεί με μαύρη μπογιά η απειλητική φράση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα.

Να τους ενημερώσω:

-Δε φοβάμαι.

-Δε σταματώ.

-Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.

-Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή.

Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα».

To άρθρο Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα και άφησαν απειλητικό μήνυμα για Κασσελάκη – «Δε φοβάμαι, δε σταματώ» η απάντησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button