Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ματαρό 16-12: Νέος θρυλικός θρίαμβος! Στον τελικό του Champions League το πόλο γυναικών των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός “πάτησε” τη Ματαρό στα ημιτελικά του Final 4 του LEN Champions League στο πόλο γυναικών και πήρε τη νίκη με 16-12 και την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στη Βαρκελώνη.

Με την Ελευθεριάδου να κάνει “πάρτι” στην επίθεση με 7 δικά της γκολ, ο Ολυμπιακός πάτησε το… γκάζι στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και έριξε στο καναβάτσο την Ματαρό, για να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον τελικό του LEN Champions League του πόλο γυναικών για 6η φορά στην ιστορία του.

Οι “ερυθρόλευκες” έχουν κατακτήσει τρεις φορές το LEN Champions League του πόλο γυναικών και πλέον θα διεκδικήσουν την τέταρτη κούπα, κόντρα στη Σαμπαντέλ, η οποία νίκησε με τη σειρά της, με 14-9 τη Σαντ Αντρέου, στον ισπανικό “εμφύλιο”. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή (21/4) στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-2, 5-4

Οι συνθέσεις και τα γκολ στο Ολυμπιακός – Ματαρό

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 7, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

Ματαρό (Ντανιέλ Μπαγιάρτ): Τέρε Μάρτι, Μορέλ, Φαν ντε Κρατς 3, Γκουιράλ, Σέβενιτς 1, Κέζτελι 3, Καμπράι, Νόγκουε 2, Αβένιο, Μπερτράν 2, Εσπάρ 1, Κλαβέρια, Αρτς

To άρθρο Ολυμπιακός – Ματαρό 16-12: Νέος θρυλικός θρίαμβος! Στον τελικό του Champions League το πόλο γυναικών των Πειραιωτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button