Ομορφιά

Καραβάτου σε Μπακοδήμου: «Όταν τελείωσε το πρωινό με τον Φώτη έκλαιγα με μαύρο δάκρυ»

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, του «My Style Rocks», μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, guest κριτής ήταν η Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο ριάλιτι μόδας για να αξιολογήσει τα κορίτσια και να χαρίσει τους βαθμούς της, στις αγαπημένες της εμφανίσεις.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε την Μαρία Μπακοδήμου και συγκινημένη της είπε: «Να σου πω κάτι θα ήθελα να το πω εδώ ότι η Μαρία Μπακοδήμου είναι αυτή η παρουσιάστρια που όταν αποφάσισε να τελειώσει μία της εκπομπή αυτή που έκανε το πρωινό με τον Φώτη έκλαιγα με μαύρο δάκρυ δύο τρεις μέρες της το έχω πει. Έκτοτε κάθε φορά που σε συναντώ γιατί έχει τύχει να τα πούμε πολύ εμείς οι δύο και πραγματικά χαίρομαι για αυτό, είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου στο λέω αλήθεια».

Δείτε όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καραβάτου:

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου η Μαρία Μπακοδήμου με το σχόλιο που δέχθηκε από μία διαγωνιζόμενη. «Σας το έχω δηλώσει πόσο την εκτιμώ σε ένα επεισόδιο. Λοιπόν, έχω πει ότι δύο παρουσιάστριες παλιές, ποιοτικές μου αρέσουν» είπε η Νικόλ με τους κριτές να χαμογελούν αμήχανα.

«Αφήστε την να το πει όπως το νιώθει» είπε η παρουσιάστρια.

Η Νικόλ συνέχισε: «Όχι παλιές, που έχουμε μεγάλη πορεία στην τηλεόραση. Αυτό ήθελα να πω. Μην με παρεξηγείτε. Είπα ότι είναι η κ. Μπακοδήμου και η κ. Καραβάτου. Νομίζω ότι είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή σας».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button