lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Καλά είμαι, μια χάρα – Η πρώτη δήλωση μετά το διαζύγιο

Η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν έγινε γνωστή την περασμένη Παρασκευή (26.04.2024) και από τότε είναι… talk of the town.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star «συνάντησε την Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και φυσικά της έγινε ερώτηση για το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν αρνήθηκε να κάνε κάποιες δηλώσεις αλλά για το διαζύγιο, δεν μίλησε.

«Καλά είμαι, μια χαρά. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, δεν έχω να πω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια, ευχαριστώ», είπε χαμογελώντας και συνεχίζοντας να περπατά.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ήταν μαζί 10 χρόνια, εκ των οποίων τα 6 παντρεμένοι. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιένα.

Τα δυο παιδιά τους είναι, όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους, η απόλυτη προτεραιότητά τους.

  

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας», ανέφερε το ζευγάρι στην ανακοίνωση για το διαζύγιό του.

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Καλά είμαι, μια χάρα – Η πρώτη δήλωση μετά το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button