lifestyle

Προς πώληση η βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα – Η τιμή αγοραπωλησίας και ο όρος της ηθοποιού

Μία προϋπόθεση εφ’ όρου ζωής έθεσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση της θρυλικής της βίλας στην Κινέτα.

Άτομα από τον κύκλο της Ζωζώς Σαπουντζάκη αποκάλυψαν πως στο «Πρωινό» πως  η ηθοποιός πουλάει το σπίτι της στην τιμή των 600.000 ευρώ και έχει βρεθεί νέος ιδιοκτήτης. Η ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε «μαύρο» Πάσχα επειδή αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πώληση του σπιτιού της.

Η γνωστή ηθοποιός, πέρασε πολύ καλό Πάσχα ωστόσο, αφού προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίων για την αγοραπωλησία, όμως έθεσε ότι εφ’ όρου ζωής θα μπορεί να χρησιμοποιεί το κάτω μέρος του σπιτιού που έμεινε ακέραιο από την καταστροφική φωτιά το 2018.

Από τα επόμενα Σαββατοκύριακα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα μένει, ενδεχομένως και μόνιμα, στο σπίτι για να κάνει και τα μπάνια της το καλοκαίρι.

Η κατοικία αποτελούνταν από 2 οικήματα, ένα στο κάτω μέρος το οποίο βρίσκεται πιο κοντά στην θάλασσα και έχει μείνει αλώβητο ενώ το επάνω μέρος, που ήταν το πιο εμβληματικό, κάηκε ολοσχερώς στην φωτιά του 2018. 

To άρθρο Προς πώληση η βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα – Η τιμή αγοραπωλησίας και ο όρος της ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button