Αθλητικά

Επεισόδιο με Αταμάν και Ισραηλινό μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου;»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague, με το παιχνίδι να έχει πολύ ένταση τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, όπου υπήρξε επεισόδιο και με τον προπονητή του “τριφυλλιού”, Εργκίν Αταμάν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά στο δρόμο για τα αποδυτήρια, αλλά μία έντονη αντιπαράθεση είχε και ο Αταμάν με έναν Ισραηλινό, όπως φαίνεται και σε σχετικό video που κυκλοφορεί στα social media.

Ο Τούρκος προπονητής εμφανίζεται έξαλλος με έναν άνδρα και φωνάζει: “Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου; Ποιος είναι αυτός ο τύπος;” Εκείνος του απάντησε ότι “είμαι από το Ισραήλ”, για να ακολουθήσουν νέες φωνές του Αταμάν. “Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου; Ποιος είναι αυτός; Φωνάξτε την ασφάλεια για αυτόν τον τύπο”, ανέφερε ο δύο φορές πρωταθλητής της Euroleague.

Ο Αταμάν δήλωσε στη συνέχεια δε, ότι ένα μέλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του είπε κάποια στιγμή «θα δεις στο Ισραήλ, τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές».

To άρθρο Επεισόδιο με Αταμάν και Ισραηλινό μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μου;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button