Αθλητικά

Kάτας για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Δύο διαφορετικά στιλ παιχνιδιού»

Ο προπονητής τηςΜακάμπι Τελ Αβίβ Όντετ Κάτας μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τα πλέι οφ της Εuroleague, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το «τριφύλλι« φαβορί στην σειρά.

Ο Όντετ Κάτας αναφέρθηκε για το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Μακάμπι, με τον τεχνικό των Ισραηλινών να μην διστάζει να δώσει τον τίτλο του φαβορί στους «πράσινους» τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε πιο έμπειρη ομάδα. 

«Υπάρχουν δύο διαφορετικά στιλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων.

Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε με συνεχή ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων, ωστόσο ίσως έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με το ότι έχουν παίκτες με λίγη περισσότερη εμπειρία.

Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτή που παίξαμε πέρυσι απέναντι στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκτήσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος.

Είναι το φαβορί και παίζουν στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι μειονέκτημα».

To άρθρο Kάτας για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Δύο διαφορετικά στιλ παιχνιδιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button