Ομορφιά

Η Ρένα Μόρφη αποκαλύπτει: «Έκρυψα πολύ καλά την εγκυμοσύνη μου και η αλήθεια είναι ότι πέτυχε»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Ρένα Μόρφη.

Η τραγουδίστρια απάντησε για το «Μουσικό Κουτί» της επόμενης σεζόν, αλλά και για την εγκυμοσύνη της την οποία είχε κρύψει.

«Δεν έχω καθόλου άγχος. Έχω ενθουσιασμό και ανυπομονησία γιατί έχω καιρό να εμφανιστώ στην Αθήνα. Έχουμε δεθεί πολύ σαν ομάδα στο Μουσικό Κουτί και βαθαίνει η γνωριμία με την ελληνική μουσική.

Του χρόνου θα κάνουμε μόνο 15 επεισόδια για να έχει καλλιτεχνικό νόημα. Υπάρχουν πολλά σχέδια για του χρόνου. Θέλουμε να είναι λιγότερα τα επεισόδια γιατί θέλουμε να είναι πιο σπέσιαλ.

Θα είναι 15 σπέσιαλ επεισόδια. Η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση σε όλους να συνεχίσουμε. Ισχύει ότι ο σκοπός ήταν να ολοκληρωθεί φέτος. Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έχει προκύψει μια πολύ ιδιαίτερη χημεία και γι’ αυτό θα κάνουμε μαζί περιοδεία το καλοκαίρι», είπε αρχικά η Ρένα Μόρφη.

Η Ρένα Μόρφη είπε επίσης: «Έκρυψα την εγκυμοσύνη μου γιατί ήταν η πρώτη χρονιά της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” και δεν ήθελα να παρουσιαστώ σαν happening με την κοιλίτσα. Οπότε το έκρυψα πολύ καλά και η αλήθεια είναι ότι πέτυχε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button