Πολιτική

«Βολές» Μητσοτάκη κατά Βελόπουλου – «Κάποιοι καπηλεύονται με τον πιο πρόστυχο τρόπο την χριστιανική πίστη»

Ηχηρό μήνυμα στον Κυριάκο Βελόπουλο έστειλε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Κατηγόρησε τον πρόεδο της Ελληνικής Λύσης ότι με τις δηλώσεις του διχάζει τους Έληνες, ενώ παράλληλα σχολίασε και την άγρια επίθεση του Κωνσταντίνου Φλώρου ενάντια στον Βασίλη Γραμμένο στη Βουλή.

Μιλώντας σε πολίτες στη Δροσιά Χαλκίδας ντο μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.24) ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε βολές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Επισκέφτηκα μαζί με τον Ιερώνυμο κάποιες πολύ σημαντικές δομές της Αρχιεπισκοπής. Να στείλουμε κι ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας κι αληλλεγγύης και να στήσουμε ένα ανάχωμα απέναντι σε αυτούς, που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται την χριστιανική πίστη. Λες και κάποιοι είναι περισσότερο Χριστιανοί από κάποιους άλλους», είπε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα, που διχάζουν τους Έλληνες, ειδικά σε μία συγκυρία που χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά ούτε θα βριζόμαστε ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια».

To άρθρο «Βολές» Μητσοτάκη κατά Βελόπουλου – «Κάποιοι καπηλεύονται με τον πιο πρόστυχο τρόπο την χριστιανική πίστη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button