Αθλητικά

«Βόμβα με Φορτούνη ψάχνει η Τράμπζονσπορ» σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Κώστας Φορτούνης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, γεγονός που φαίνεται ότι τον έχει βάλει και στο “στόχαστρο” της Τράμπζονσπορ.

Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για “βόμβα με Φορτούνη στην Τράπζονσπορ”, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Τραπεζούντας έχει ψηλά στη λίστα της τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως είναι πιο πιθανό να παραμείνει στου Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τη Fotomac αναφέρει τα εξής: «Η Τράμπζονσπορ έχει προσθέσει στη λίστα της τον Κωνσταντίνο Φορτούνη, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει σημαντική παρουσία φέτος με 11 γκολ και 18 ασίστ σε 42 ματς. Το Ελληνας που αγωνίζεται με το νούμερο 10, έχει την ικανότητα να παίζει δεξιά ή στην αριστερή πτέρυγα. Η προσθήκη του Φορτούνη στην Τράμπζονσπορ θα μπορούσε να δυναμώσει σημαντικά την ομάδα που αναζητά έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή της. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στο τέλος της σεζόν κι η χρηματιστηριακή του αξία φαίνεται να είναι 3.000.000 ευρώ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button