Ομορφιά

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο έντονος εκνευρισμός μπροστά στην κάμερα – Αποχώρησε από τις δηλώσεις

Στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό κέντρο της παραλιακής βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου η Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί για να καλύψουν το event,

Φαίνεται, όμως, ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της σε ερώτηση για το Survivor All Star. «Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο τρελίτσα. Γιατί;» ήταν η ερώτηση.

«Off camera μιλάς εσύ τώρα; Τώρα λες για πράγματα που έχουν γίνει off camera. Το είπα γιατί… Βασικά δεν θα απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη! Δεν απαντάω… Γιατί έχει ένα συμβόλαιο που πρέπει να βγει πρώτα στον ΣΚΑΪ, οπότε εγώ είμαι εδώ ώστε να κρατήσω τον Σπύρο να μην απαντήσει και να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει το συμβόλαιο… Πάνε να μου βγάλουν ξινή τη βραδιά» απάντησε έντονα δυσαρεστημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πριν αποχωρήσει από τις κάμερες, ο Σπύρος Μαρτίκας πρόλαβε να πει: «Ήρθαμε κάπου ωραία να διασκεδάσουμε. Θες να πάμε να διασκεδάσουμε; Ευχαριστούμε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button