lifestyle

Τάμτα: «Πήρα επιτέλους ταυτότητα Ελληνίδας, δυσκολεύτηκα πολύ στο μάθημα της Ιστορίας»

Για την ελληνική ταυτότητα που απέκτησε και τις εξετάσεις από τις οποίες πέρασε μίλησε η Τάμτα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η Τάμτα ανέφερε ότι «είμαι Γεωργιανή Ελληνίδα. Πήρα επιτέλους ταυτότητα. Πήρε πολλά χρόνια γιατί προφανώς δεν ζήτησα να γίνει κάποια εξαίρεση κι ακολούθησα από την αρχή τις διαδικασίες».

Αναφερόμενη στις εξετάσεις που έδωσε για να πάρει την ιθαγένεια, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι «και εγώ και η μαμά μου τις περάσαμε. Είναι πολύ δύσκολα και ήθελα τη βοήθεια των φίλων μου με τις ερωτήσεις και με κοιτούσαν και μου έλεγαν ”αυτά δεν τα θυμόμαστε ούτε κι εμείς”».

«Αλλά ευτυχώς ήρθαν θέματα που ήταν εύκολα. Μην με ρωτήσεις, το έμαθα έτσι για να περάσω. Το μυαλό μου δεν πιάνει πολύ. Νομίζω ότι η ιστορία με δυσκόλεψε γιατί είναι πολλά τα ονόματα, αλλά τα κατάφερα και πέρασα τις εξετάσεις με 85% και η μαμά μου σχεδόν με πέρασε» πρόσθεσε η Τάμτα.

 

 

To άρθρο Τάμτα: «Πήρα επιτέλους ταυτότητα Ελληνίδας, δυσκολεύτηκα πολύ στο μάθημα της Ιστορίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button