Επιστήμη

Ο καιρός σήμερα – Zougla

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Βορείου Ιονίου και της Ηπείρου. Υψηλή και τοπικά πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τοπικά στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 12 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-35 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο γενικά δυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό έως 6-7 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή των ανέμων σε νότιους-νοτιοδυτικούς στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίρθιο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button