Ομορφιά

Νίκος Οικονομόπουλος: Η σύντροφός του, Ασημένια Καμτσή τον απόλαυσε στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη

O Νίκος Οικονομόπουλος το βράδυ της Πέμπτης έδωσε συναυλία στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μάγεψε το κοινό με τα τραγούδια του, ενώ από τη συναυλία του δεν έλειψε και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Ασημένια Καμτσή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά, όταν πριν λίγους μήνες, βρέθηκαν στο Παρίσι για τα γυρίσματα του video clip «Πρέπει, δεν πρέπει». Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Ασημένια, εκτός από τον ρόλο της στο video clip ζούσε το δικό της ειδύλλιο με τον γνωστό τραγουδιστή, το οποίο αποκαλύφθηκε αρκετό καιρό αργότερα.

Το πανέμορφο μοντέλο βρέθηκε λοιπόν, στο Θέατρο Γης και απόλαυσε επί σκηνής τον αγαπημένο της να της αφιερώνει τραγούδια, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα βίντεο από τη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στα Instagram Stories της.

Δείτε το βίντεο:

Στο προφίλ της στο Instagram η Ασημένια δεν αποκαλύπτει πολλά για τη ζωή της ωστόσο από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει καταλαβαίνουμε ότι αγαπάει τα ταξίδια αφού έχει επισκεφτεί το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και την Φλωρεντία.

“Y𝙤𝙪 𝙖𝙧𝙚 𝙤𝙣𝙡𝙮 𝙖𝙨 𝙥𝙧𝙚𝙩𝙩𝙮 𝙖𝙨 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚!”  είναι το μότο της Ασημένιας στο προφίλ της στο Instagram.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button