lifestyle

The Watchers: Η πρώτη ταινία της Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν – Δείτε το τρέιλερ με την Ντακότα Φάνινγκ

Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα τρέιλερ της νέας ταινίας τρόμου «The Watchers», που πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 23χρονης κόρης του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Μάικλ Νάιτ Σιάμαλαν, Ισάνα. 

Η κόρη του Μάικλ Νάιτ Σιάμαλαν ξεκίνησε την καριέρα της ως σκηνοθέτης δουλεύοντας σε έργα του, όπως το «Old» και η σειρά «Servant» του Apple TV+. Ωστόσο, η ταινία «The Watchers» την έκανε να σκεφτεί την κινηματογραφική μεταφορά περισσότερων βιβλίων.

«Τώρα, εκ των υστέρων, η διαδικασία της διασκευής είναι κάτι που αγαπώ» δήλωσε η σκηνοθέτιδα σε εκδήλωση σύμφωνα με το IndieWire. «Το να έχεις τη βάση μιας ιστορίας που είναι ήδη συγκεκριμένη…και μετά να μπορείς να την πάρεις και να την αναπτύξεις και να παίξεις μαζί της, είναι υπέροχο. Οπότε θα ήμουν ανοιχτή στο να κάνω κι άλλο ένα τέτοιο έργο. Οπωσδήποτε. Ή να κάνω ένα πρωτότυπο. Ας δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Το «The Watchers» βασίζεται στη ομότιτλη νουβέλα του A.M. Shine που κυκλοφόρησε το 2021 σε σενάριο της ίδιας.

Επικεντρώνεται «στην Mina, μια 28χρονη καλλιτέχνιδα η οποία εγκλωβίζεται σε ένα δάσος στη δυτική Ιρλανδία». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «όταν η νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο, παγιδεύεται εν αγνοία της δίπλα σε τρεις αγνώστους που παρακολουθούνται και καταδιώκονται από κάποια μυστηριώδη πλάσματα κάθε βράδυ».

Πρωταγωνιστεί η Ντακότα Φάνινγκ (Dakota Fanning) με τους Τζορτζίνα Κάμπελ (Georgina Campbell), Όλιβερ Φίννεγκαν (Oliver Finnegan) και Άντονι Μόρις (Anthony Morris).

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν είναι στην παραγωγή μαζί με τους ‘Ασγουιν Ρατζάν (Ashwin Rajan)και Νίμιτ Μάνκαντ (Nimitt Mankad).

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου ενώ η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σιάμαλαν «Trap» ορίστηκε για τις 9 Αυγούστου.

To άρθρο The Watchers: Η πρώτη ταινία της Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν – Δείτε το τρέιλερ με την Ντακότα Φάνινγκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button