lifestyle

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τα γενέθλιά μου φέτος έχουν ένα ειδικό φως…»

Γενέθλια έχει σήμερα (19.04.2024) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και όπως τονίζει φέτος «έχουν ειδικό φως», μετά το πρόσφατο έμφραγμα που υπέστη.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ανάρτησε στο προφιλ του στο Instagram ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο, για τις στιγμές που ακολούθησαν μετά το έμφραγμα, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

«Τα γενέθλια μου φέτος έχουν ένα ειδικό φως! Πριν ένα μήνα βρέθηκα μέσα σ ένα ασθενοφόρο, μετά σ ένα φορείο να τρεχει και η γιατρος να μου λέει…-πάθατε ανακοπή, παμε στο χειρουργείο για αγγειοπλαστική,αν χρειαστεί θα σας διασωληνωσουμε…όχι διασωληνωση ψυθιρισα…αν χρειαστεί μου λέει…έτρεχε το φορείο κι άκουγα το bye bye love απ το all that jazz,και προσευχόμουν…

στο χειρουργείο εμφανίστηκε μπροστά μου ο επι γης αγγελος μου ο Κωστής Ραισακης,άντρας της αγαπημένης μου Ολυμπιάδας…ανάσα!», γράφει και συνεχίζει:

«Χρήστο σε παρακαλώ ακίνητος, θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την αρτηρία… συνέχισα να προσεύχομαι κι αυτό με πλημμύρισε από μια ανεξήγητη για την κρισιμότητα της ωρας ηρεμία,πράγμα πολύ σπανιο όπως μου είπε μετά ο γιατρος για ασθενή σ αυτή τη θέση! Τον Κωστή δεν τον έβλεπα, μας χώριζε η οθόνη της επέμβασης…τον άκουγα μόνο…τον άκουγα να λέει όταν βογγουσα από τους πόνους, μπραβο Χρήστο, μπραβο…είναι υπέροχο που πονάς, η καρδιά είναι ζωντανή!

Και στο τέλος μπραβο Χρήστο, τα καταφέραμε…και βλέπω τον νεαρό καρδιολόγο τον Μανώλη που ήταν όρθιος να λέει ανακουφισμένος …-για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η καρδιολογία! Όταν τον συναντησα μετά από 6 μέρες σ έναν υπέρηχο του λέω ,γεια σου Μανώλη! Με ξέρετε μου λέει; Δεν ήσουν στην επέμβαση μου; Ναι μου λέει…με θυμαστε; Πως να σε ξεχασω του λέω…είπες την ωραιότερη ατάκα της βραδιάς!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button