Αθλητικά

Μάντζιος για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Ένα ντέρμπι που θα κρίνει το πρωτάθλημα, να παίξουμε για το γόητρο»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το προσεχές ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, με τον προπονητή των «κίτρινων» να τονίζει ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί για το γόητρο της φανέλας.

Ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League μίλησε για το ντέρμπι, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρει πως το παιχνίδι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, με τους παίκτες του να αγωνίζονται για το γόητρο.

Παράλληλα ο ίδιος επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, το οποίο ωστόσο δεν θα επηρεάσει την ομάδα του, ενώ σε ερώτηση του για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας ενάντια στον Παναθηναϊκό, ο 54χρονος προπονητής εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πλάνο θα παραμείνει ίδιο όπως γίνεται από την αρχή της χρονιάς.

Αρχικά, ερωτώμενος ο προπονητής του Άρη για το γεγονός ότι τα έφερε έτσι η συγκυρία, ώστε να κρίνεται το πρωτάθλημα στο κλάσικο της Θεσσαλονίκης, απάντησε:
«Είναι το ντέρμπι της πόλης και πράγματι τα έφερε έτσι η συγκυρία, ώστε να κρίνεται ο πρωταθλητής από αυτό το συγκεκριμένο! Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κι όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ».

Στην ερώτηση αν η ομάδα του είναι στην κατάσταση που ήθελε ο ίδιος τώρα στο φινάλε του πρωταθλήματος και εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, επισήμανε:

«Με το πλάνο που έχουμε κάνει εδώ και δύο μήνες σε ό,τι αφορά στην ομάδα και τη διαχείριση που κάναμε στη χρησιμοποίηση των παικτών εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, είμαστε μέσα στο στόχο μας, σχετικά με το πώς έπρεπε να είμαστε στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον Βέλεθ, δεν έχουμε κάποιον άλλον τραυματία παίκτη. Το πλάνο, δηλαδή, μάς έχει βγει καλά!»

Σχετικά με το πώς περιμένει ο Μάντζιος τον ΠΑΟΚ, που πηγαίνει σε αυτό το ντέρμπι από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, τόνισε:
«Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο κίνητρο αυτή τη στιγμή, να βγει πρωταθλητής! Αυτά τα παιχνίδια μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, όμως, πάντα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ, πράγματι, είναι σε καλή κατάσταση. Έχει κάνει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ντέρμπι που έδωσε στην Τούμπα και σίγουρα οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Όπως είπα, όμως, αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και πόσο θέλει καθεμιά το ματς!»

Αναφορικά με το πώς συζητούν ο ίδιος με τους παίκτες του ότι ο Άρης βρέθηκε να συμμετέχει σε δύο τελικούς, αρχής γενομένης από αυτόν που αναμένεται να κρίνει τον πρωταθλητή, είπε:
«Μπροστά μας είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για εμάς. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος ή παραπάνω πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, στα οποία επίσης θέλουμε τη νίκη».

Όσο για τον τελικό Κυπέλλου, που ακολουθεί, ο Μάντζιος κλήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό κι αν αυτή αλλάζει τα δικά του σχέδια, γιατί τόσον καιρό οι “κίτρινοι” δούλευαν πάνω σε άλλα δεδομένα. Απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον αντίπαλο. Θα δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ το κομμάτι του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

To άρθρο Μάντζιος για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Ένα ντέρμπι που θα κρίνει το πρωτάθλημα, να παίξουμε για το γόητρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button