lifestyle

Νίκος Παπαδάκης: Υπήρχαν προβλήματα στο πρωινό, δεν είναι λάθος όσα είπε η Βίκυ Παγιατάκη

“Υπήρχαν στιγμές που ήταν καλά τα πράγματα και στιγμές που δεν ήταν” θυμάται ο Νίκος Παπαδάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Παπαδάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό και μίλησε στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” τόσο για την επιστροφή από την Αμερική όσο και την περίοδο που βρέθηκε στο πρωινό του MEGA.
«Δεν θεώρησα τον εαυτό μου κάτι ιδιαίτερο. Το είδα ως μία δουλειά, βοηθάει το κομμάτι να έχεις εμφάνιση, αλλά δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Τους ανθρώπους τους εκτιμώ για άλλα πράγματα, όχι για το εξωτερικό τους. Δεν υπήρξα ποτέ υπερόπτης.

Για οτιδήποτε έχω κάνει έχω προσπαθήσει. Δεν είχα ποτέ πλάτες. Στο διαγωνισμό με πίστεψαν και με βοήθησαν, αλλά πήγα μόνος μου. Κάποια στιγμή πήγα στο νο1 γραφείο για ηθοποιούς στην Αμερική» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας καλλονός..

«Είδα τους διευθυντές, μου είπαν ότι είχα 7 λεπτά, τα αγγλικά μου χάλια. Μου έκαναν αυτοί ερωτήσεις επειδή δυσκολευόμουν.

Κάτι είδαν, δεν μου είπαν ποτέ. Μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα. Γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Είχα έρθει για διακοπές εδώ, μου πρότειναν το Lifestyle στο Alter και έμεινα. Έμαθα πολλά πράγματα, ήταν ωραία με τους συναδέλφους μου».

«Υπήρχαν προβλήματα, όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν είναι πολλά άτομα. Υπήρχαν στιγμές που ήταν καλά τα πράγματα και στιγμές που δεν ήταν.

Δεν είναι λάθος αυτό που είπε η Βίκυ Παγιατάκη, αλλά ήταν λίγο στην υπερβολή του. Αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια…

Θα ήταν μία καλή εκπομπή αν κάποιοι δεν έβαζαν προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από αυτό που μας κάλεσαν να κάνουμε εκείνη τη στιγμή» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Παπαδάκης στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

 

To άρθρο Νίκος Παπαδάκης: Υπήρχαν προβλήματα στο πρωινό, δεν είναι λάθος όσα είπε η Βίκυ Παγιατάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button