Ομορφιά

Νικόλ Χριστοδούλου: Η καλλονή ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» αποκλειστικά στο Govastiletto.gr

Η Νικόλ Χριστοδούλου, η τηλεοπτική Αφροδίτη από τη «Γη της Ελιάς», είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και σίγουρα ήρθε για να ταράξει τα νερά της Μάνης! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Govastiletto.gr για τον ρόλο της, αλλά και για την ίδια.

  1. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον Ανδρέα Γεωργίου;

    Με βρήκε η ομάδα casting της παραγωγής (MakeIt Productions) στο Instagram μέσω ενός βιογραφικού μου που τους είχα στείλει. Πέρασα από casting και έπειτα ξεκίνησε η συνεργασία μας.

    Προεπισκόπηση εικόνας

  2. Τι να περιμένουμε από την “Αφροδίτη” στη Γη της Ελιάς;

    Η Αφροδίτη είναι μια γυναίκα άνετη και αλέγκρα. Έχει έρθει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Σουηδία, όπου μεγάλωσε. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, σε σχέση με την μικρή κοινωνία της Μάνης είναι πιο προχωρημένη εμπειρικά σε πολλά πράγματα. Είναι μια απελευθερωμένη και απενοχοποιημένη γυναίκα χωρίς ιδιαίτερα ταμπού, γεγονός που -σε μια τόσο κλειστή κοινωνία- πολλές φορές σοκάρει. Παρόλα αυτά, αν και οι άνθρωποι -και κατ’ επέκταση κι οι ρόλοι- έχουν μια βασική χαρακτηροδομή, δεν πιστεύω ότι είναι μονοδιάστατοι.

    Είναι πολύπλοκα ανθρώπινα όντα που υπό συνθήκες είναι «ικανοί να είναι τα πάντα», ακόμα και να παρουσιάσουν τελείως παράδοξες συμπεριφορές σε σχέση με το πως τους έχουμε συνηθίσει. Όπως, λοιπόν, και στη ζωή δε ξέρουμε τι να περιμένουμε -από στιγμή σε στιγμή- από τον άνθρωπο που είναι δίπλα μας, ή ακόμα καλύτερα κι από τον ίδιο μας τον εαυτό, έτσι δεν μπορώ να απαντήσω με απολυτότητα και για την Αφροδίτη. Δε θέλω να την περιορίσω. Προτιμώ να την αφήσω να αποκαλυφθεί από μόνη της.

    Προεπισκόπηση εικόνας

  3. Θα υπάρξει κάποιος έρωτας με την “Αφροδίτη” στη σειρά;

    Η Αφροδίτη, έως τώρα, είναι ένας χαρακτήρας που φλερτάρει έντονα. Ο ερωτισμός είναι γι’αυτήν το αλατοπίπερο της ζωής. Θα ήταν αφύσικο να μην την δούμε να εμπλακεί σε κάτι το ερωτικό..

    Προεπισκόπηση εικόνας

  4. Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο σας; Πόσο διαφέρει η Νικόλ με την “Αφροδίτη”;

    Πάντα πίστευα ότι οι χαρακτήρες που ενσαρκώνει ένας ηθοποιός τον αφορούν, δεν είναι τυχαίοι. Σου έρχονται για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου τόσο μέσω των κοινών όσο και των ξένων στοιχείων. Είναι αυτά τα στοιχεία με τα οποία πρέπει να έρθεις σε επαφή για να τα δεις καθαρά και σε σένα στην εκάστοτε παρούσα φάση. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές συνειδητοποιήσεις μέσω των ρόλων σου αν είσαι ανοιχτός.

    Σίγουρα έχω το αλεγκρο στοιχείο της Αφροδίτης και στη ζωή μου αλλά δεν έχω το «θράσος» της απέναντι στους ανθρώπους. Δεν προκαλώ με αυτόν τον τρόπο. Μιλάω ανοιχτά στους ανθρώπους και εκφράζω την αλήθεια μου αλλά σίγουρα όχι με τόσο ωμό τρόπο. Ως προς την ερωτική της προσέγγιση, η Αφροδίτη δεν έχει ιδιαίτερες συστολές, εγώ από την άλλη είμαι πιο ντροπαλή, πολύ δύσκολα θα κάνω εγώ την πρώτη κίνηση με κάποιον.

    Προεπισκόπηση εικόνας

  5. Ασχολείστε με κάτι άλλο αυτό το διάστημα;

    Επαγγελματικά όχι, προς το παρόν τουλάχιστον. Ασχολούμαι, όμως, με το τραγούδι στον ελεύθερο χρόνο μου, είναι ο προσωπικός μου διαλογισμός.

  6. Τι προτιμάτε: Τηλεόραση ή θέατρο;
    Το καθένα έχει τις ομορφιές του. Στην τηλεόραση, κι ειδικά στο καθημερινό, βιώνεις τα πάντα πολύ ρεαλιστικά, βρίσκεσαι σε διαφορετικές τοποθεσίες ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε σκηνής, αλλάζεις παραστάσεις, έχεις συνεχώς καινούριες σκηνές-εμπειρίες, μαθαίνεις να ανταποκρίνεσαι σε πιο γρήγορους και άμεσους ρυθμούς και όλο αυτό με εξιτάρει γιατί έτσι είναι κι η ζωή. Στο θέατρο, απ’την άλλη, πρέπει να δημιουργείς μέσα σου όλα αυτά τα μέρη. Δουλεύεις περισσότερο με τη φαντασία.

    Έχεις τον χρόνο -ως επί το πλείστον- μέσω των προβών και των επαναλήψεων μιας παράστασης να επενδύσεις πιο βαθιά στις σχέσεις και σε κάθε παράσταση να ανακαλύπτεις και κάτι καινούριο για τον χαρακτήρα σου ή την εκάστοτε σχέση. Χρησιμοποιώντας τα ίδια λόγια, αν είσαι ανοιχτός στη στιγμή, κάθε φορά μετατοπίζεται -έστω και λίγο- η έννοια και η σημασία τους. Σε βάζει εκ των πραγμάτων σε μια άλλη «πυκνότητα». Εμπεριέχει, για μένα τουλάχιστον, κάτι πιο μυστικιστικό, κάτι το οποίο με εξιτάρει εξίσου. Ιδανικά τα θέλω και τα δυο, μου λειτουργούν συμπληρωματικά.

    Προεπισκόπηση εικόνας

  7. Ποια είναι τα άμεσα σχέδιά σας για το μέλλον;

    Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι προς το παρόν και για την επόμενη σεζόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαι στη Γη Της Ελιάς. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου, επαγγελματικά. Για πιο μετά, για να είμαι ειλικρινής, επιλέγω να μην παίρνω πρόωρες αποφάσεις. Εμπιστεύομαι τη ροή. Προτιμώ να ζω το τώρα, να το απολαμβάνω και να επιτρέπω στη ζωή να μου αποκαλύπτει καθοδόν τις επόμενες «πίστες» της.

    Προεπισκόπηση εικόνας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button