Ομορφιά

Μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Σολωμού ξεσπά κατά της ίδιας αεροπορικής εταιρείας

Η Μαρία Σολωμού τάσσεται στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια και με τη σειρά ξεσπά κι εκείνη κατά της γνωστής αεροπορικής εταιρείας.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Σολωμού, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού. «Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά.

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button