lifestyle

«Νιώθω πολύ καλύτερα» – Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά τη λιποθυμία στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη λιποθυμία της στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Μας» έκανε στα social media η Αφροδίτη Γραμμέλη, γράφοντας ότι νιώθει πολύ καλύτερα και ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό για τη φροντίδα που της έδωσαν. 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συζητούσε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Μας», όταν ξαφνικά διέκοψε για να πει στους συνεργάτες της ότι δεν αισθάνεται καλά. Η λιποθυμία της ανησύχησε, όπως είναι φυσικό, τη Φαίη Σκορδά και τους υπόλοιπους.

«Παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και το κεφάλι της έπεσε στο τραπέζι. Η Φαίη Σκορδά κάλεσε άμεσα για βοήθεια και η εκπομπή πέρασε στην επόμενη στήλη για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες στη δημοσιογράφο.

Λίγες ώρες μετά, η Αφροδίτη Γραμμέλη έβαλε ένα story στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, νιώθω καλύτερα. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ. Οι γιατροί και το προσωπικό εδώ είναι υπέροχοι. Να είμαστε όλοι καλά».

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αφροδίτη Γραμμέλη (@afroditiag)

Η στιγμή που λιποθύμησε:

To άρθρο «Νιώθω πολύ καλύτερα» – Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά τη λιποθυμία στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button