Πολιτική

Η μελέτη δεν ήταν σε γνώση του Μητσοτάκη – Παραμένει στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού ο Σωτήρης Τσιόδρας – Galaksias Portal News

Η μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα αλλά και το αν θα ληφθούν νέα μέτρα μονοπώλησαν την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου

Φυσικά, ένα από τα θέματα που σχολίασε εκτενώς στην τοποθέτησή του αλλά και για το οποίο δέχτηκε πολλές ερωτήσεις ο Γιάννης Οικονόμου ήταν και η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για τις ΜΕΘ που έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση. 

Η μελέτη, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν ήταν σε γνώση ούτε του πρωθυπουργού ούτε κάποιου άλλου συνεργάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως εργαλειοποιεί την επιστήμη για τη “φέρει στα μέτρα του”. 

Ο κ. Τσιόδρας είναι ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση αν ο Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού παρ’ ότι, όπως αναφέρθηκε, “του έκρυψε” τη μελέτη. 

Δείτε την ενημέρωση

To άρθρο Οικονόμου: Η μελέτη δεν ήταν σε γνώση του Μητσοτάκη – Παραμένει στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού ο Σωτήρης Τσιόδρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button