lifestyle

Ευρωεκλογές 2024 – Αγγελική Ηλιάδη: Εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά

Στο ευρωψηφοδέλτιο του Φίλιππου Καμπούρη για τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» βρίσκεται και το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22.04.2024) στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.  

«Η πρόταση να πολιτευτώ ήρθε και με χαροποίησε πολύ. Είχα την πρόθεση και το σκέφτομαι χρόνια. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αυτό το ξεκίνημα. Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά μου, έχω καταφέρει κι έχω αναπτύξει με τις γυναίκες μία υπέροχη σχέση.

Ως εργαζόμενη γυναίκα αλλά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα, σκοπός μου είναι να ενισχύσω την παρουσία και τη φωνή της στο Ευρωκοινοβούλιο γιατί θεωρώ εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά και να συμπαρασύρουμε και τις υπόλοιπες που ενδεχομένως δε γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους», ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που έφεραν τη διαγραφή του από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αλλαγή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη στασιμότητα. Οφείλουμε να προχωράμε στη ζωή και να προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι οι δικοί της άνθρωποι έμαθαν τελευταία στιγμή για την υποψηφιότητά της, αλλά είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

To άρθρο Ευρωεκλογές 2024 – Αγγελική Ηλιάδη: Εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button