Επιστήμη

Ο καιρός σήμερα – Zougla

Tην Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει σε ορεινά τμήματα της δυτικής χώρας. Υψηλή και τοπικά πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τοπικά στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 14 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32-34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο γενικά δυτικοί-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ, στον Κορινθιακό έως 6 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο έως 6-7 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button