Αθλητικά

Λαμπαδηδρόμος η Κατερίνα Μονογυιού στο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σαντορίνη

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην Σαντορίνη και στην εκκίνηση της λαμπαδηδρομίας στο ταξίδι της στις Κυκλάδες.

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από την πλατεία του Αγίου Γερασίμου στο Φηροστεφάνι, με πρώτη λαμπαδηδρόμο τη βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού. Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους τέσσερεις λαμπαδηδρόμους, κ. Χριστιάννα Φουστέρη, κ. Αρτέμη Καραμολέγκο, κ. Στέλιο Δρόσο και κ. Δημήτρη Γεωργίου, ακολούθησαν τη διαδρομή κατά μήκος της καλντέρας ως την Ιερά Μητρόπολη Θήρας όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής του βωμού.

Την έπαρση της Ελληνικής και Γαλλικής σημαίας συνόδευσε η φιλαρμονική του Δήμου Θήρας ενώ οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες, η υψίφωνος Καραμολέγκου Ιωάννα και ο βαθύφωνος Λούτας Αλέξανδρος υπό την συνοδεία του Ρούσσου Γεώργιου στο πιάνο απόδωσαν τον Ολυμπιακό ύμνο.

H βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γυρίσουν πίσω οι αθλητές μας με πολλά ολυμπιακά μετάλλια. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή τους σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση τους καθιστά νικητές για εμάς. Τέλος, εύχομαι να επικρατήσει ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο.»

To άρθρο Λαμπαδηδρόμος η Κατερίνα Μονογυιού στο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σαντορίνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button