lifestyle

Πέθανε στα 29 της η TikToker Eva Evans

Στα 29 της μόλις χρόνια πέθανε η δημοφιλής influencer του TikTok, Eva Evans, όπως επιβεβαίωσε η αδελφή της σε ανάρτησή της στο Instagram, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου.

Η Eva Evans ήταν ιδιαίτερα γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο TikTok με πάνω από 300.000 ακόλουθους και το τελευταίο διάστημα είχε γίνει viral για ένα βίντεο σχετικά με τον χωρισμό της και είχε δημιουργήσει μία κωμική σειρά ονόματι «Club Rat», η οποία προβάλλεται στο Amazon Prime Video.

«Χθες, η οικογένειά μου ενημερώθηκε πως η γλυκιά, υπέροχη, δημιουργική, στοργική και πανέξυπνη Eva, η πανέμορφη αδελφή μου, πέθανε. Ύστερα από 24 ώρες, ακόμα είμαι σε άρνηση, έτσι γνωρίζω πόσο απίστευτο και δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό το νέο» ανέφερε η αδελφή της στην ανάρτησή της. 

Στη συνέχεια έγραψε πως θα ήθελε η αδελφή της να ήταν ακόμα εδώ γιατί θα είχε να πει καλύτερα λόγια που η ίδια δεν μπορεί. 

Δεν έδωσε καμία πληροφορία για τα αίτια θανάτου της 29χρονης, αλλά ενημέρωσε πως για την Τρίτη η οικογένεια της Eva Evans έχει διοργανωθεί μία τελετή προς τιμήν της. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button