Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για το sold out που σημειώθηκε στα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ της νέας σεζόν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη (15/05/24) έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον κόσμο της ομάδας να τα εξαντλεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάπως έτσι 11.000 κάρτες «εξαφανίστηκαν» σε μια εντυπωσιακή ανταπόκριση, με το «τριφύλλι» μέσω επίσημης ανακοίνωσης να εκφράζει το δικό της ευχαριστώ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι έκλεισαν τη θέση τους στο νέο ΟΑΚΑ, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αυτή η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου, μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο ώστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας ακόμη καλύτερο, ακόμη ισχυρότερο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 έχει ολοκληρωθεί και δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Και αυτό γιατί στόχος μας είναι να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ένας σημαντικός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να παρευρεθούν στις εξέδρες του νέου ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε….».

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button