Περιβάλλον

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Εζέκιελ Πόνσε

Εντυπωσιακή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ, που φέρνει πίσω στην Ελλάδα τον Εζέκιελ Πόνσε! Την είδηση αποκάλυψε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/8) ο «γκουρού» των μεταγραφών, ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ΑΕΚ.

Στην Ένωση κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία. Σήμερα, εφόσον όλα πάνε καλά, αναμένεται η οριστικοποίηση της μετακίνησης του 26χρονου Αργεντινού, ο οποίος είχε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με την ΑΕΚ το 2018/19. Ως δανεικός από τη Ρόμα, είχε πετύχει 21 γκολ (16 στο πρωτάθλημα, 5 στο κύπελλο), ενώ συμμετείχε και στους ομίλους του Champions League. Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2019 στη Ρόμα η οποία τον πούλησε έναντι 3.000.000 ευρώ στη Σπαρτάκ Μόσχας, όπου είχε επίσης ένα επιτυχημένο πέρασμα με 25 γκολ σε συνολικά 73 ματς όλων των διοργανώσεων, σε διάστημα 2,5 ετών.

Τον Ιανουάριο του 2022 πήγε ως δανεικός στην Έλτσε με οψιόν 4.000.000 ευρώ, η οποία ενεργοποιήθηκε λίγους μήνες αργότερα. Στην La Liga έπαιξε συνολικά 47 ματς και πέτυχε 5 γκολ, όμως η Έλτσε κατετάγη τελευταία τη σεζόν 2022/23, υποβιβάστηκε και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη φυγή του Πόνσε στον «Δικέφαλο». Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο Αργεντινός στράικερ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και μάλιστα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9 και 16 Αυγούστου) για τους προκριματικούς του Champions League.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button