lifestyle

Πύρρος Δήμας: Της Αφροδίτης Σκαφίδα, της άξιζε ένα παιδί

«Όταν χάσαμε την Αναστασία, η μητέρα της μου είπε να συνεχίσω τη ζωή μου» περιέγραψε ο Πύρρος Δήμας, που μίλησε για τη νεογέννητη κόρη που απέκτησε με την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και την απόφαση της κόρης του Μαρίας να αλλάξει το επίθετό της.

Ο Πύρρος Δήμας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν καλεσμένος σήμερα (23.04.2024) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αρχικά αναφέρθηκε στη μικρή Ελευθερία, η οποία ήρθε στη ζωή πριν από μερικές μέρες.

«Δεν θέλω να το ματιάσω, είναι πολύ καλή, κοιμάται, τρώει, κοιμάται», είπε ο γνωστός Ολυμπιονίκης και σημείωσε πως «της Αφροδίτης της άξιζε ένα παιδί». Είτε πρώτο είτε πέμπτο, το συναίσθημα είναι ίδιο. «Είναι σαν να είναι το πρώτο γιατί έχει την ίδια χαρά. Είχα καιρό να νιώσω έτσι. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που γεννήθηκε ο Νικόλας μου», πρόσθεσε ο Πύρρος Δήμας.

Όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν στην αίθουσα του τοκετού, ο Πύρρος Δήμας περίμενε έξω. Και εξήγησε γιατί: «Δεν μπορώ ούτε καν να το σκεφτώ. Μπορεί να λιποθυμούσα».

Τώρα που η μικρή είναι σπίτι, όλοι θέλουν να την κάνουν… άλλη ομάδα. Ο μικρός του γιος, είπε, της έβαλε ένα κασκόλ της ΑΕΚ στην κούνια της!

Δεν έκρυψε ότι όταν γνώρισε την Αφροδίτη Σκαφίδα, δεν είχε στο μυαλό του ούτε το γάμο ούτε ακόμη ένα παιδί. «Αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέλφια και πάντα με την Αναστασία λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Γνώρισα την Αφροδίτη και στην αρχή ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ότι δεν σκέφτομαι γάμο, δεν ξέρω αν θέλω παιδί, έχω 4, αλλά θα ήταν πολύ άδικο. Όταν τη γνώρισα δεν ήθελα γάμο και παιδί. Δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά. Αλλά όπως έρχεται η ζωή…».

Ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε και μια κουβέντα που του είχε πει η πεθερά του, όταν είχε φύγει από τη ζωή η πρώτη του γυναίκα, η Αναστασία. «Η μητέρα της Αναστασίας είναι 100 χρόνων. Όταν χάσαμε την Αναστασία με έπιασε και μου είπε ότι είμαι μικρός και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Της είπα “τι λες τώρα, τι βλακείες είναι αυτές”.

Είναι οι άνθρωποι που όταν έλειπα 9 μήνες τον χρόνο για προετοιμασία, όλη η οικογένεια της Αναστασίας ήταν βράχος εκεί, στήριγμα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο, ότι η Αναστασία και τα παιδιά μου θα είναι ασφαλή», περιέγραψε.

 

Ρωτήθηκε και για το γεγονός πως η δεύτερη κόρη του, η Μαρία, άλλαξε το επίθετό της και πήρε εκείνο της αείμνηστης μητέρας της. Για κάποιους, αυτό συνδέθηκε με μια δήλωσή του πως τα παιδιά του δεν δέχτηκαν καλά τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και άρση βαρών και υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης.

Τότε το παιδί ήρθε και μου είπε ότι δεν θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της και εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει, δεν με πείραξε καθόλου.

 

Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι και αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν με χαρά όλο αυτό. Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με την οικογένειά μου. Είμαι μια χαρά με τα παιδιά μου. Είναι τα παιδιά μου πάνω από όλα» ανέφερε.

To άρθρο Πύρρος Δήμας: Της Αφροδίτης Σκαφίδα, της άξιζε ένα παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button