Αθλητισμός

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του 2026 – Galaksias Portal News

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του 2026, στην Κολύμβηση, την Καλλιτεχνική κολύμβηση, τις Καταδύσεις και το Open Water.

Το 2026 συμπληρώνονται 100 χρόνια από το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο πλαίσιο αυτό, η ΚΟΕ έχει ήδη συντάξει το σχετικό φάκελο, τον οποίο και θα καταθέσει για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του 2026, στην Κολύμβηση, την Καλλιτεχνική κολύμβηση, τις Καταδύσεις και το Open Water, θα διεκδικήσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με το Δ.Σ να αποδέχεται σήμερα (9/12) ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Επικεφαλής της ομάδας που θα συντάξει τον σχετικό φάκελο, οποίος και θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θα είναι Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιάννης Γιαννουρής.

Σημειώνεται ότι το 2026 συμπληρώνονται 100 χρόνια από το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και …99 από τα 100χρονα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που ιδρύθηκε (ως ΕΚΟΦ) το 1927.

To άρθρο Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του 2026 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button