Αθλητικά

Λουτσέσκου: «Δεν έχω κοιμηθεί μετά τον τελικό – Υπήρχαν πολιτικά συμφέροντα»

O Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας αναφέροντας πως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του για την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ο Λουτσέσκου δεν είναι κοινό μυστικό πως πρόκειται για ένα άτομο που αρέσκεται να μιλάει στον τύπο και να εκφέρει την άποψη του, με το Ρουμάνο τεχνικό να τοποθετείται αυτή τη φορά για τον τελικό Κυπέλλου και για τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Λουτσέσκου δήλωσε:

«Ήταν μια φυσιολογική σεζόν για εμάς. Ούτε με θεαματικά πράγματα, ούτε με άσχημα. Όμως, αν κοιτάξεις μέσα από τα μάτια των οπαδών και του ιδιοκτήτη, που δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τόσο καλά το φαινόμενο του ποδοσφαίρου, τα πράγματα δεν ήταν καλά. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου, είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Έχω βρεθεί σε 11 τελικούς και έχω χάσει τους τέσσερεις. Αυτός ο τέταρτος όμως, ήταν και ο πιο επώδυνος. Στο 6ο λεπτό βρεθήκαμε με παίκτη παραπάνω, ωστόσο στο 28΄  δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση και από τότε αρχίσαμε να παίζουμε με μία αλυσίδα στο λαιμό μας.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, γιατί ήταν ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε. 

Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, υπήρχε και η ιδέα να μποϊκοτάρουν τον τελικό του κυπέλλου για να επιτεθούν στην Ομοσπονδία. Στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα δεν ήθελαν, στον Βόλο δεν ήθελαν, ούτε στην Κρήτη. Η ιδέα να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό εξετάστηκε, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά να διοργανωθεί εκεί ο τελικός.»

To άρθρο Λουτσέσκου: «Δεν έχω κοιμηθεί μετά τον τελικό – Υπήρχαν πολιτικά συμφέροντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button