Άμεση ΕνημέρωσηΠολιτική

«Η δημοκρατία μας δεν απειλείται από κανέναν» λέει ο βουλευτής Περικλής Μαντάς – Galaksias.gr

Για την παρουσία του στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έλαβε μία απόφαση για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με γνώμονα την ενότητα του ελληνικού λαού τονίζοντας μιλώντας στην εκπομπή Live News ότι η δημοκρατία μας δεν απειλείται από κανέναν».

«Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, όσοι βρεθήκαμε εκεί το αντιληφθήκαμε… ήταν μία δυνατή εμπειρία και για εμένα ως νέος βουλευτής, δεν έχω βιώματα από την περίοδο της βασιλείας. Θεώρησα υποχρέωσή μου, κυρίαρχα μετά τη δημόσια δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εκτιμώ κάλυψε το αισθητήριο των περισσοτέρων Ελλήνων και το δικό μου, για να συμμετάσχω στην κηδεία του τέως βασιλιά καθαρά με κοινωνική και ανθρώπινη διάσταση» είπε αρχικά ο κ. Μαντάς.

Ερωτώμενος για το λόγο που επέλεξε να παρευρεθεί στο Τατόι ενώ δεν ήταν προσκεκλημένος απάντησε: «Δεν είναι θέμα γραμμής Σαμαρά, είναι θέμα μιας αντίληψης ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, καλώς ή κακώς ήταν ο ανώτατος άρχοντας της χώρας μας για κάποια χρόνια, ήταν ο ανώτατος άρχοντας των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν ολυμπιονίκης. Μπορώ να σας πω ότι τα ερεθίσματα τα οποία εισέπραξα το τελευταίο διάστημα από την περιοχή στην οποία πολιτεύομαι, τη Μεσσηνία, με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα παλινόρθωσης της μοναρχίας στη χώρα μας, ούτε αποτελεί επιθυμία του ίδιου.

«Θα μπορούσε να είχε γίνει η κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους, εκτιμώ όμως ότι η κυβέρνηση βλέποντας ολιστικά έλαβε μία απόφαση με γνώμονα την ενότητα του ελληνικού λαού» προσέθεσε ο βουλευτής.

«Η Δημοκρατία μας δεν απειλείται από κανέναν, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε» κατέληξε ο κ. Μαντάς.

To άρθρο Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Η δημοκρατία μας δεν απειλείται από κανέναν» λέει ο βουλευτής Περικλής Μαντάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button