lifestyle

Κατερίνα Βρανά: Στέκεται στα πόδια της μετά από 7 χρόνια – Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Συγκίνηση προκάλεσε η Κατερίνα Βρανά σε ανάρτησή της που επιτέλους στέκεται όρθια μετά από 7 χρόνια. Η ηθοποιός από το 2017, κάνει δύο γενέθλια γιορτάζοντας τη γέννησή της αλλά και την επιβίωσή της.

Σαν σήμερα (23.04.204) και λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της, η ηθοποιός έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο το 2017 όσο βρισκόταν στη Μαλαισία. Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει τα 45 της χρόνια αλλά και τα 7 χρόνια επιβίωσής της. Για τη σημερινή ιδιαίτερη μέρα φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της οι οποίοι έδειξαν τη στήριξή τους αφήνοντας ευχές κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.

Η stand-up comedian έκανε ένα μεγάλο πάρτι πριν από μερικές μέρες για τα 2 της γενέθλια και ανέβασε φωτογραφίες από τη γιορτή, γράφοντας με τη γνωστή αυτο-σαρκαστική της διάθεση:

«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2-σε-1. 7 χρόνια επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

Σήμερα Τρίτη, ανήμερα εκείνης της μοιραίας μέρας που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, η Κατερίνα Βρανά επανήλθε με μια συγκλονιστική φωτογραφία, που δείχνει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο του πριν και του μετά, αλλά και όλους τους λόγους τους οποίους η ίδια έχει για να γιορτάζει.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

Ανήμερα των 45ων γενεθλίων της, η Κατερίνα Βρανά επίσης ανέβασε ένα βίντεο σβήνοντας συμβολικά ένα κεράκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Παρακαλώ δείξτε υπομονή μέχρι να απαντήσω σε όλους σας. Νομίζω θα το έχω καταφέρει σε κανά δύο χρόνια. (…) Έχουμε πλέον μπει επίσημα στην Εορταστική Εβδομάδα Επιβίωσης και Γενεθλίων! Γιορτάζω μία που γεννήθηκα και μία που δεν πέθανα! 7 Χρόνια Αναγέννησης, μπίτσεζ!», έγραψε πριν μία εβδομάδα.

To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Στέκεται στα πόδια της μετά από 7 χρόνια – Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button