Ομορφιά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκαλύπτει για τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Τη νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη σχολίασαν σήμερα Πέμπτη 18/5 στην εκπομπή “To Πρωινό”.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως γνωρίζει προσωπικά τη σύντροφο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αλεξάνδρα Νικολαΐδη και πως έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά.

«Την γνωρίζω, δεν είμαστε φίλες. Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια την Αλεξάνδρα, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Η Αλεξάνδρα δούλευε σε εταιρείες με ρούχα, οπότε λόγω και του modeling πιο παλιά, είχαμε συνεργαστεί και είχαμε κάνει κάτι φωτογραφίσεις μαζί.

Δούλευε στις εταιρείες με τα ρούχα σαν μάνατζερ. Την συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ευγενική. Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι με τον Ντέμη Νικολαΐδη, κι εγώ το διάβασα πριν μερικές ημέρες. Ήξερα κάποια άλλη σχέση της γιατί είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι γνωστή η σχέση. Αν είναι ζευγάρι με τον Ντέμη Νικολαΐδη μου αρέσουν», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο, εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ένδυσης, ενώ ανάμεσα στις πιο στενές της φίλες είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η μέλλουσα σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων και γρήγορα έγιναν αχώριστοι. «Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» λέει πηγή από το στενό τους περιβάλλον στο ΟΚ!. Έχουν ήδη πάρει εδώ και λίγο καιρό την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Να σημειώσουμε πως η τελευταία σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν με την επιχειρηματία, Φανή Σπυριδάκη. Ήταν μαζί μερικούς μήνες και η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Μάιο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε «συλλάβει» σε ταβέρνα στο Πέραμα. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη με τη Φανή Σπυριδάκη ήταν στα γενέθλια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Φανή Σπυριδάκη είναι συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει στην κατοχή της ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button