Ομορφιά

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: «Συναντιούνται συχνά, αλλά η σχέση τους δεν είναι σοβαρή»

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet φέρονται να εμπλέκονται σε ρομαντική σχέση, αν και πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 25χρονη επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα και ο 27χρονος πρωταγωνιστής του Dune περνούν αρκετό χρόνο μαζί όταν βρίσκονται στο Los Angeles. Ενώ η  Kylie απολαμβάνει να βγαίνει ραντεβού, το κύριο μέλημά της όμως, παραμένει να είναι μητέρα.

Πρόσφατα, το μαύρο Range Rover της Jenner εθεάθη να φτάνει στο σπίτι του Chalamet στο Los Angeles. Οι εικασίες για το ειδύλλιό τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο, αφού ένας λογαριασμός διασημοτήτων, το DeuxMoi, έλαβε μια πληροφορία για τη σχέση τους.

Εκτιμάται ότι το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αφού και οι δύο παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier τον Ιανουάριο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και η τηλεπερσόνα βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία, μιλώντας, στέλνοντας μηνύματα ή κάνοντας FaceTiming σχεδόν κάθε μέρα, ενώ η Jenner φαίνεται να απολαμβάνει το φλερτ με τον Chalamet.

Εθεάθησαν επίσης μαζί πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός παρακολούθησε μια έκθεση τέχνης στη Σάντα Μόνικα.

Παρά το υπoτιθέμενο ειδύλλιό τους, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους και δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί δημόσια. Η Kylie jenner έχει δύο μικρά παιδιά, από την προηγούμενη σχέση της με τον Travis Scott.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button