Οικονομία

Motor Oil: Μεταβίβαση 179.818 μετοχών σε έξι στελέχη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ενέκρινε στη συνεδρίασή του της 26ης Απριλίου 2024 τη μεταβίβαση 182.120 μετοχών από το χαρτοφυλάκιο ιδίων μετοχών της Εταιρείας στους Ατομικούς Επενδυτικούς Λογαριασμούς που τηρούν οκτώ στελέχη της Εταιρείας και του Ομίλου στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 22ας Μαρτίου 2023 και της παροχής εξουσιοδοτήσεων προς το ίδιο.

Συνολικά θα μεταβιβαστούν 179.818 ίδιες μετοχές στους Ατομικούς Επενδυτικούς Λογαριασμούς του Διευθύνοντος Συμβούλου, των δύο (2) Αναπληρωτών Διευθυνόντων Συμβούλων, του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής και Εμπορίας Καυσίμων, του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και του Νομικού Συμβούλου της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.

Και τα έξι υπόχρεα πρόσωπα επέλεξαν να ασκήσουν τα δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών που ωριμάζουν τον Απρίλιο του 2024 προκειμένου να αποκτήσουν μετοχές της Εταιρείας στην τιμή των 13,47 ευρώ ανά μετοχή.

Άνευ χρηματικού ανταλλάγματος θα μεταφερθούν 891 ίδιες μετοχές στον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό του Γενικού Διευθυντή Πληροφορικής της Εταιρείας.

Άνευ χρηματικού ανταλλάγματος θα μεταφερθούν 1.411 ίδιες μετοχές στον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Γενικού Διευθυντή θυγατρικής Εταιρείας του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.

Δεν υφίσταται υποχρέωση διακράτησης εκ μέρους των δικαιούχων μετά την πίστωση των μετοχών στη μερίδα επενδυτή που έκαστος εξ αυτών τηρεί στο Σ.Α.Τ.

Οι μεταφορές των μετοχών θα πραγματοποιηθούν μέσω συναλλαγών εκτός κύκλου (Over The Counter Transactions) την Τρίτη 30 Απριλίου 2024 με εκκαθάριση αυθημερόν.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την προαναφερθείσα συνεδρίαση αποφάσισε να αναστείλει το τρέχον πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών μόνο για τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της Τρίτης 30 Απριλίου 2024 που είναι η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των 182.120 μετοχών της Εταιρείας.

To άρθρο Motor Oil: Μεταβίβαση 179.818 μετοχών σε έξι στελέχη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button