Αθλητικά

Η ατάκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού και το «ψυχρό» νεύμα στον Σάσα Βεζένκοφ

Ο Μάικ Τζέιμς έδειξε να έχει… κέφια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του Final4 της Euroleague, χρησιμοποιώντας -μάλιστα- τον κόσμο του Ολυμπιακού, για ένα του παράδειγμα. Η στιγμή που μπήκε στο χώρο ο Σάσα Βεζένκοφ.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στο Κάουνας για το Final 4 σε αντίθεση με τη Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο.

«Είναι καλό να έχεις φιλάθλους», είπε ο Αμερικανός γκαρντ γελώντας και αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Μονεγάσκοι δεν έχουν ούτε τον ίδιο αριθμό οπαδών, ούτε και το ίδιο παθιασμένους φίλους.

«Είναι μεγάλη υπόθεση να είμαι εδώ. Νιώθω σαν να είναι η πρώτη μου φορά, γιατί πέρασαν τόσα χρόνια από την πρώτη (2016). Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να πάρουμε κάποιες νίκες», πρόσθεσε.

«Σε ένα Final 4 δεν υπάρχει φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. Λένε ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα τρεις φορές την ίδια σεζόν και ίσως αυτό παίζει ρόλο. Όμως για μένα δεν υπάρχει φαβορί», κατέληξε.

Λίγο μετά, είχαμε μια αμήχανη στιγμή. Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε την εμφάνισή του στο χώρο (σ.σ. η τελετή απονομής του βραβείου του MVP έγινε σε άλλο σημείο) και πήγε να χαιρετήσει τα άτομα που ήταν πιο κοντά του.

Ο Βεζένκοφ είχε μια “ζεστή” αγκαλιά με τους Μπαρτζώκα και Παπανικολάου, είδε τον Σάσα Ομπράντοβιτς να τον χαιρετάει με ένα μεγάλο χαμόγελο και αντίκρισε τον Μάικ Τζέιμς να του κάνει ένα μικρό νεύμα (ίσα που κουνήθηκε το κεφάλι του) και χωρίς να έχει ούτε ένα μορφασμό στο πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button