Τεχνολογία

To απόγευμα στον Εισαγγελέα ο πρώην δικηγόρος που κατηγορείται για εμπρησμό στον Αυλώνα

Στις πέντε το απόγευμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 45χρονος Ν.Χ. ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές κατηγορείται για εμπρησμό στον Αυλώνα στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Οι Αρχές τον εντόπισαν μέσα από βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται να κινείται σε δύο επίμαχες περιοχές, αλλά και από καταγγελίες κατοίκων. Ο ίδιος παρουσιάστηκε μόνος του στους αστυνομικούς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν από φλόγιστρα μέχρι και φυσικά προσανάμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην δικηγόρος πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί έμαθε από κατοίκους ότι τον αναζητούν χωρίς όμως να γνωρίζει το γιατί.

Όταν έφθασε στο τμήμα τότε κατάλαβε ότι τον είχαν στο κάδρο ως… εμπρηστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι εμπρηστής» είπε στους αστυνομικούς. Ο 45χρονος είναι πρώην δικηγόρος και ασχολείται στην περιοχή με κάποιες αγροτικές εργασίες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητό του με το οποίο εντοπίστηκε στις περιοχές όπου εκδηλώθηκαν οι εστίες φωτιές δεν βρέθηκε κάποιο εύρημα ενώ κάτοικοι που τον γνωρίζουν επέμεναν ότι ο συγκεκριμένος άντρας κινείται συχνά στην περιοχή χειμώνα-καλοκαίρι.

Ο 45χρονος ζει χρόνια στην περιοχή του Αυλώνα και έχει την οικονομική ευχέρεια να μην εργάζεται και να ασχολείται μόνο με αγροτικές εργασίες και τέσσερις ημέρες πριν την σύλληψή του στις 21 Αυγούστου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία selfie φωτογραφία με γυαλιά στο κεφάλι του όπως παρουσιάζει το zougla.gr.

Με δεδομένο ότι αρνείται την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση οι δικαστικές αρχές καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν είναι, ή όχι ο εμπρηστής.

Είναι δεδομένο ότι μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του θα οδηγηθεί στον ανακριτή όπου θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

δικηγόρος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button