Ομορφιά

Treat Williams: To Hollywood αποχαιρετά τον γνωστό ηθοποιό

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο χολυγουντιανός ηθοποιός Treat Williams όταν η μηχανή που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, όπως μεταδίδουν τα ξένα media, σε δρόμο του Βερμόντ.

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά όλα έγιναν όταν ένας 35χρονος οδηγός μηχανής έστριψε απότομα για να μπει σε πάρκινγκ παρασέρνοντας την μηχανή που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδηγούσε ο 71χρονος ηθοποιός.

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του ηθοποιού στο Βερμόντ. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο Treat Williams φορούσε κράνος όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 16:53 (τοπική ώρα Βερμόντ) τη Δευτέρα και παρά το γεγονός ότι ο Treat Williams διεκομίσθη με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, το Instagram «πλημμύρισε» από αναρτήσεις για τον Williams. Το δικό τους «αντίο» στον γνωστό ηθοποιό που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έστειλαν μεγάλα ονόματα του Hollywood.

«Δυσάρεστα νέα, αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ» γράφει σε στόρι της η Sharon Stone.

O John Travolta έγραψε με φόντο μία κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά: «Ο Treat Williams και εγώ ξεκινήσαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, με δύο παραστάσεις στο Broadway. Το “Grease” και το “Over Here”. Λυπάμαι τόσο πολύ Treat. Οι σκέψεις μου είναι με εσένα και την οικογένειά σου. Θα λείψεις. Με αγάπη, John».

Με τη σειρά της, η Vanessa Hudgens ανέβασε κοινή τους φωτογραφία. Στο στόρι της έγραψε: «Ήταν ένα τέλειος κινηματογραφικός πατέρας και ακόμη πιο υπέροχος άνθρωπος. Ο Treat Williams ήταν φανταστικός ηθοποιός, η χαρά των γύρω του και η πιο ευγενική ψυχή. Θα λείψει».

Ο Billy Baldwin, ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία του Treat Williams, αποθεώνοντας το ταλέντο και τον χαρακτήρα του.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Τα είχε όλα. Έξυπνος. Ταλαντούχος. Αστείο. Γοητευτικός. Επιτυχημένος. Όμορφος. Συμπονετικός. Χρυσή καρδιά. Και αυτό το όνομα… Treat Williams.. Πραγματικά και βαθιά νοιαζόταν για το τι συμβαίνει εδώ στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Κλιματική αλλαγή, κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία, αλήθεια, ανεκτικότητα… αγάπη. Αγαπήθηκε από την οικογένειά του, τους φίλους του, τους θαυμαστές του, τους συναδέλφους του… την κοινότητά του. Μια τρομερή απώλεια. Θα μας λείψεις. Αναπαύσου Treat».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button