lifestyle

Καταδικάστηκε γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ για δύο βιασμούς

Για τον βιασμό δύο γυναικών το 2001 και το 2003 καταδικάστηκε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντάνι Μάστερσον.

Ειδικότερα, ο Μάστερσον που είναι υψηλόβαθμο μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας και γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο γυναικών, ενώ η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας είχε προσπαθήσει να αποθαρρύνει τις καταγγέλουσες και να τον προστατεύσει.

Μάλιστα, τα θύματα στις καταθέσεις του υποστήριξαν πως μετά τις καταγγελίες άνθρωποι από την Εκκλησία τις παρακολουθούσαν, τις απειλούσαν και τις φωτογράφιζαν.

Οι αρμόδιες Αρχές του Λος Άντζελες είχαν κατηγορήσει τον Μάστερσον το 2020 που είναι γνωστός από το ρόλο του στο αμερικανικό σίριαλ sitcom «That ’70s Show», για τον βιασμό τριών νεαρών γυναικών με χρήση βίας ή απειλών.

Ο Μάστερσον είχε καταγγελθεί ότι βίασε μια 23χρονη γυναίκα το 2001, μια 28χρονη στις αρχές του 2003 και ακόμη μία 23χρονη γυναίκα στα τέλη της ίδιας χρονιάς. 

Μετά την ακύρωση της πρώτης δίκης τον περασμένο Νοέμβριο λόγω κακοδικίας ο 47χρονος ηθοποιός απαλλάχθηκε για τη μία καταγγελία και καταδικάστηκε για τους άλλους δύο βιασμούς. Η επανάληψη της δίκης διήρκεσε περισσότερο από ένα μήνα και οι ένορκοι χρειάστηκε να συνεδριάσουν για μια εβδομάδα πριν βγάλουν την ετυμηγορία.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Μάστερσον τέθηκε υπό κράτηση και πλέον αντιμετωπίζει από 30 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη.

To άρθρο Καταδικάστηκε γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ για δύο βιασμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button