Ομορφιά

Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά σε άβολες ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα Q&A στο instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα αλλά και τις σχέσεις της σήμερα με τη Βάσω Λασκαράκη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια δίπλα στον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, απαντά συχνά σε ερωτήσεις που δέχεται από τους followers της, περνώντας σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις.

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχεται πως η αλλαγή στην δημόσια εικόνα της μπορεί να οφείλεται στην απόφασή της να κάνει ψυχοθεραπεία, αφού ανάμεσα στις ερωτήσεις, δέχτηκε και ένα σχόλιο που ανέφερε: «Παλιά ήσουν σπαστική και δήθεν».

Τι έγινε με την Βάσω Λασκαράκη; Δεν βρίσκεστε τόσο συχνά πλέον.

– Βρισκόμαστε απλώς δεν το ανεβάζουμε στο instagram

Σε ερωτήσεις σχετικά με το βάρος της, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε πως ζυγίζει 52 κιλά. Στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο, η ηθοποιός απάντησε πως πήρε 23 κιλά, ενώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρη της 18 κιλά.

Σκέφτηκες ποτέ να αφήσεις τη διάσημη ζωή σου;

Όχι… Ζορίστηκα πολύ και ειδικά τα πρώτα χρόνια, ίσως ακόμα και τώρα κάποιες στιγμές, αλλά η δουλειά που αγαπώ και έχω επιλέξει έχει και αυτό το κομμάτι μέσα. Νιώθω ευγνώμων και περήφανη για ότι έχω καταφέρει, οπότε δεν εστιάζω στις δυσκολίες που προκύπτουν από το κομμάτι της δημοσιότητας.

Η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε πως κάνει πάνω από 10 χρόνια ψυχοθεραπεία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Παθαίνω άγχος ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Δεν έχω πάθει καθαρά κρίση πανικού να καταλάβει κανείς κάτι. Τελικά εγώ είχα μια τέτοια ταραχή κι ένα τεράστιο άγχος, που εγώ ένιωθα ότι διαλύομαι ψυχικά. Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κι είπα δεν θέλω.

Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τα πρώτα χρόνια έλεγα ότι δεν θα κάνω θέατρο κι είχα κουραστεί για αυτό που ένιωθα. Μετά ήρθαν τα παιδιά, είχα και τις τηλεοπτικές παραγωγές που βολευόμουν».

Νιώθεις τύψεις πως δεν βλέπεις τα μικρά σου όσο θα ήθελες, όταν κλέβεις χρόνο για σένα;

– Όχι πια… πολύ σπάνια. Περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους και φροντίζω να είναι γεμάτος και εποικοδομητικός! Τα παιδιά είναι προτεραιότητά μου πάντοτε.

Περίμενες ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη η ζωή σου;

– Η αλήθεια είναι πως όχι γιατί δεν είμαι άνθρωπος που ονειρεύεται γενικότερα. Ωστόσο κοιτάζοντας πίσω καταλαβαίνω πώς και γιατί έγιναν όλα με τρομερή προσπάθεια… αδιανόητη.

Μέρες με τα παιδιά χάνει την ψυχραιμία σου;

– Φυσικά! Απλώς παίρνω μικρές ανάσες και προσπαθώ να ηρεμώ και να τακτοποιώ τις σκέψεις μου, πριν ξεσπάσω στα παιδιά και μετά το μετανιώσω. Δεν τα καταφέρνω και πάντα, εξάλλου δεν υπάρχει τέλειος γονιός. Υπάρχει καλός γονιός.

Έχεις κοντραριστεί ποτέ με τη Μαίρη (Συνατσάκη) σε μεγάλο βαθμό;

– Ευτυχώς, ούτε σε μεγάλο, ούτε σε μικρό

Σου έχουν στείλει άσχημα μηνύματα και αν ναι, πώς το διαχειρίζεσαι;

– Αλίμονο… και ποιος δεν έχει λάβει… Τα αξιολογώ και αν δω ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας, σκέφτομαι τι κάνω λάθος και τι θα μπορούσα να κάνω για να διορθώσω. Αν όχι, τα προσπερνώ και η ζωή συνεχίζεται. Για μένα λίγο πιο γαλήνια σε σχέση με αυτούς που τα στέλνουν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button