Αθλητικά

Η Αλ Χιλάλ ανεβάζει την πρότασή της και του προσφέρει μισό δις για ένα χρόνο

Η Αλ Χιλάλ εμφανίζεται να ρίχνει… χρυσάφι στα πόδια του Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της Μαδρίτης «Cadena Ser», η Αλ Χιλάλ ανέβασε την προσφορά της στον Λιονέλ Μέσι και από 450 εκατ. ευρώ, δίνει στον Αργεντινό το αστρονομικό ποσό του μισού δισ. ευρώ για συνεργασίας μόλις ενός έτους!

Ο Μέσι διστάζει τις τελευταίες ημέρες να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ, καθώς περιμένει την Μπαρτσελόνα, και η ομάδα του Ριάντ αποφάσισε να τον δελεάσει ακόμη περισσότερο, προσφέροντας του, σίγουρα ένα εκπληκτικό, αλλά συνάμα και προκλητικό ποσό για να παίξει μπάλα στο πρωτάθλημα της χώρας του Κόλπου.

Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του, μολονότι ταξίδεψε ξανά στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, διέψευσε τη φημολογία ότι έκανε το ταξίδι αυτό για να διαπραγματευτεί τη μεγάλη μεταγραφή.

Εάν ο Λιονέλ Μέσι τελικά μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Νασρ.

Να σημειωθεί ότι με την ιδιότητά του ως πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, ο Μέσι ταξίδεψε στο βασίλειο πολλές φορές για διαφημιστικές δραστηριότητες. Η χώρα του Κόλπου ανακοίνωσε πέρυσι τον Αργεντινό, ως πρεσβευτή της για τον τουρισμό.

Ο Μέσι επισκέφτηκε τη Τζέντα τον Μάιο του 2022, πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο για να παίξει σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν με μια ομάδα αστέρων της λίγκας της Σαουδικής Αραβίας, όπου αντιμετώπισε τον μεγάλο του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button