lifestyle

Μάριος Αθανασίου: «Το να κάνω προεκλογικό αγώνα δεν θα ήταν σωστό»

Τις τελικές προετοιμασίες για τις Ευρωεκλογές κάνει ο Μάριος Αθανασίου που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ηθοποιός μίλησε για τον προεκλογικό αγώνα που επέλεξε να μην κάνει και για το άγχος που έχει για την υποψηφιότητά του.

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (23.04.2024) ήταν ο υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» και μίλησε για τις εκλογές που πλησιάζουν και για την απόφασή του να μην διαφημίσει τον εαυτό του. 

«Έχω άγχος και για την εκλογή αλλά κυρίως για να είμαι όπως θέλω να είμαι, να είμαι συνεπής. Είναι ένας χώρος που δεν είναι ακριβώς δικός μου. Το θεώρησα fair play να μην διαφημίσω τον εαυτό μου. Έχουν μπει νέοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση. Το να κάνω προεκλογικό αγώνα νομίζω ότι δεν θα ήταν σωστό.

Πάντα χρησιμοποιούσαν τα κόμματα ανθρώπους από τα Μέσα. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι ενοχλούν περισσότερο. Δεν ορίζει το επάγγελμα την προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι οι ηθοποιοί ίδιοι ούτε οι δικηγόροι αλλιώς θα πηγαίναμε με επαγγέλματα στην πολιτική.

Το σύστημα είναι δημοκρατικό. Στην κρίση του κόσμου είναι αν θα μου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθώ με την πολιτική» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε.

To άρθρο Μάριος Αθανασίου: «Το να κάνω προεκλογικό αγώνα δεν θα ήταν σωστό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button